"Quality is more important than

quantity. One home run is much

better than two doubles"

                               Steve Jobs

                                     

U heeft de pagina "Wie is Marga" aangeklikt, dus bent u vast benieuwd  naar wie ik ben en wat mijn stem én ik voor u kunnen betekenen.

Ik ben een vrolijke en enthousiaste vrouw die graag andere mensen blij maakt met haar stem. "Dat is heel leuk," denkt u nu, "maar wat kan ik daarmee?"

Misschien bent u op dit moment bezig met een mooie productie, maar wat nog ontbreekt is een stem die het bijbehorende verhaal vertelt, helemaal op de manier zoals u in gedachte heeft. Dat houdt dus veel meer in dan zomaar even wat tekst inspreken. Dat betekent een subtiel samenspel tussen u, mijn stem en de in te spreken tekst, om zo tot een perfect eindresultaat te komen.

Klik eens op mijn demo's of op één van de geluidsfragmenten onder "Portfolio" en luister naar mijn stem. Misschien biedt die precies de "tone of voice" waar u naar op zoekt bent!

Ik beschik over een professionele homestudio en kan binnen 24 uur leveren. Vindt u het prettiger om te werken vanuit een studio naar eigen keuze? Dan kom ik gewoon naar u toe op de dag en tijd die u het beste schikt.

In onderstaande video leert u mij een beetje beter kennen: ik vertel over wie ik ben en waar ik naast mijn werk als stemacteur/voice-over en nieuwslezer ook zoal mee bezig ben.

Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met Jaap Pleit van de Voices of Value. Dit is een groep professionele stemmen: voice-overs, stemacteurs en stemspelers waar ik zelf ook onderdeel van uitmaak. De Voices of Value komen regelmatig bij elkaar om zich in een professionele studiosetting verder te ontwikkelen en elkaar scherp te houden op de te leveren kwaliteit.

Ga voor meer informatie naar:  

Ik zie uit naar onze samenwerking!