Marga Vermeulen_11_08-2021_Soul2Soul Photography00046.jpeg

"Gemakkelijk is de kritiek,

doch moeilijk is de kunst"

                         Destouches

"Marga Vermeulen is van alle aanstormende stemtalenten die ik jaarlijks opleid en coach een regelrechte ontdekking! Ze is multin-zetbaar, heeft een goed geschoolde en flexibele stem en presentatie en is slim! Ze weet altijd de juiste intentie en tone-of-voice te vinden en is erg coöperatief en uitstekend regisseerbaar. En vooral: het is gewoon een fantastisch mens!"

- Ben Maasdam

​"Je hebt een mooie, volle en warmbloedige  stem en een goede tekstbehandeling."

- Huub Krom van OORbit geluidsstudio

"Marga Vermeulen is naast een leuk mens ook een hele goede voice-over. Ze is in staat om teksten snel te doorgronden en deze met haar stem perfect te communiceren. Zij behoort tot de absolute top van mijn oud-cursisten."
- Barnier Geerling - stemregisseur

​"Supergoed ingesproken!"

- Ferry van der Heijden van Lekker Hip Mediaproducties

"Je hebt een goede geluidskwaliteit in je opnamestudio en een hele leuke vriendelijke stem met een hoog geloofwaardigheids-gehalte.  Tot een volgende keer!"

- Maarten Derksen - MDProducties

@_MillerChloe:

2/2 Adembenemend mooi! En ontzettend blij met deze uitgave dankzij jullie @MargaVoice @Luisterboek.nl tot stand is gekomen #HetPadTerug

"Vanaf vandaag is het luisterboek van "Vals alarm" te koop. Prachtig ingesproken door stemactrice Marga Vermeulen."

- Marelle Boersma (auteur)

Luisterboek 'Vals Alarm' van Marelle Boersma: "Topper. Spannend en realistisch."

Vijf-sterren recentie op www.luisterboeken.nl

"De voorleesstem van Marga Vermeulen klinkr rustig en beheerst maar het verhaal dat ze vertelt gaf me kippenvel. Het is nu echt of een vriendin het verhaal van iemand vertelt. Een verhaal dat zo verschrikkelijk en benauwendis en waarvan je vanaf het begin hoopt dat hte alsjeblieft goed mag aflopen. Heerlijk om te luisteren tijdens de was, maar denk niet dat de was sneller klaar is want dit boek pakt je vanaf het begin helemaal in ...." 

- recensie op Bangersisters.nl

​"Het is duidelijk te horen dat je een zeer ervaren vertolkster bent, het gaat je allemaal makkelijk af en voor de luisteraar is het geen moeite je te volgen. De warmte/donkerte in je stem is aangenaam om naar te luisteren en je weeteen passende toon mee te geven aan het boek."

- CBB , Bibliotheek voor slechtzienden